Tárlat étterem a facebookon!

facebook

 

Patrnereink

Móri TDM

 

alcim

Anno és most

Nagypapa korú törzsvendégeink elbeszélései alapján az étterem helyén már a ’40-es években is kocsma működött itt. Még emlegetik, amikor ide kellett szaladniuk apunak sörért, vagy lejöttek vele és amíg a papa sörözött, ők ehettek egy fagyit! Az idők folyamán az épület bővült, az anno kisboltként üzemelő helyiség ma a nem dohányzó (kis)terem. A régi nyitott, fedett terasz helyén van a sokabalkos főút felé néző első helyiség, ahol a 80-as években egy aligátor lakhelye volt! Tőlem is kérdezték már, azzal az aligátorral mi lett. Minket is érdekelne! Egy étteremben mi történhetett egy aligátorral? Hmm… Félretéve a viccet, nem főzték meg! De mindenki élénken emlékszik rá. Ahogyan arra is, rengeteg esküvő, ballagás, céges buli volt itt, alig találkozom olyan emberrel, akinek ne fűződnének emlékei ehhez a helyhez, a régi Karaván Csárdához! Sok-sok jó sztorit hallottam már erről a helyről és hallgatom ma is szívesen. Egy étterem emberöltőnyi régi történetei és érdekességei és újabb fejezetei gyakran fűszerezik ma is a hétköznapjainkat! A névváltás kettős célú volt. A nagy múltú őstől nem örökölni a nevet, a vendégek számára egy más korszak jó és akár nem oly kedves emlékeit; valamint új időszámítást kezdeni: a Tárlat étteremét.

Mi az irány, amerre indulunk?
Ahogy egy kedves vendégünk, Marci a közvélemény-kutató kérdőívünkben írta: „Amit egy étteremnek nyújtani kell, pont azt nyújtjátok.” A szívünket melengette ezzel a mondattal! Ez a célunk! Vendégül látni, tágabb „étkezőnkben”! Olyan étterem vagyunk, ahová a megfáradt utazó betérhet csak egy kávéra is, ahol kötetlenül találkozhat egy régi ismerőssel, ahol üzletet köthet, céges bulit tarthat, esküdhet, ahová a családját elhozza egy jó vasárnapi ebédre! Ahol talál valamit, ami kedvére való: minket!

Mi, a személyzet itt egymás fogadott családja vagyunk, hiszen kollégáinkkal több időt töltünk, mint otthon, szeretteinkkel! Mi együtt akarunk szíves vendéglátást megvalósítani – a magyar bús vendégűző mentalitás nélkül, megszerettetni magunkat, megismerni és megszeretni, akik hozzánk járnak és a mindennapjaik részévé válni! Itt is mindig van öröm, néha bánat, néha tévedünk, de figyelünk és megpróbálunk az őszinte kritikák útmutatásai szerint jobbak lenni!

Kedves Vendégünk! Térjen be hozzánk, kóstolja meg főztünket, szeressen meg és tiszta szívvel ítéljen minket! Ha pedig legközelebb erre jár, látogasson meg minket újra!

A Tárlat csapat nevében: Nagyné Gáspár Szilvia üzletvezető


Vissza a lap tetejére! · info@tarlatetterem.hu · Cégadatok · Oldaltérkép ·