Tárlat étterem a facebookon!

facebook

 

Patrnereink

Móri TDM

 

alcim

Kedves Szilvia!
Minden rendben volt, köszönjük szépen. Jókat választottunk, és Önök jól készítették el! A gyerekek is szépen ettek, ízlett mindenkinek.

Cs. Balázs

Kedves Szilvia!
Köszönjük szépen, nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A kiszolgálás is és ételek is kifogástalanok voltak! Személy szerint, én még nem is voltam éttermükben, és nagyon tetszett, szerintem a jövőben máskor is el fogunk tölteni egy kellemes estét Önöknél. A kollégáim nevében is szeretnék megköszönni még egyszer mindent!

J.né Ágnes

Kedves Szilvia!
Mindenki nagyon elégedett volt az ételek minõségével, mennyiségével, a kiszolgálással. Nagyon köszönjük.

L. Zsuzsanna

Kedves Szilvia! Ezúton szeretném Önnek és munkatársainak is megköszönni azt a kedves fogadtatást ,a frappáns kiszolgálást,amiben részesítettek bennünket.Mindennel elégedettek voltunk. Szép és kellemes emlékekkel jöttünk el Mórról. Kívánok további munkájukhoz kitartást, türelmet,jó erőt és egészséget.Őszinte tisztelettel és köszönettel:

T. Mihályné Kati Rábatamási klubvezető

Szeretnénk megköszönni a pénteki munkátokat, mert az esküvői vacsoránk tényleg úgy sikerült, ahogy szerettük volna. :-D
Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás első osztályú.
További jó munkát kívánunk az egész csapatnak!

Henrietta és László

Múlt hét szombaton nálatok vacsoráztunk testvéremékkel, és az ételekkel amit rendeltünk, az árakkal, illetve a kiszolgálással is NAGYON meg voltunk elégedve!
A ropogós csülök főleg aranyérmes!!   

Köszönjük! :)

Vivien

Köszönöm még egyszer a nyeremény vacsit!! :) És itt üzenem minden kedves ismerősömnek hogy menjen a Tárlat Étterembe enni mert isteni finom a kaja !!! :D :D :D

Szentesi Mária Maya

Itt is szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem Apukám születésnapján nyújtott kiváló munkát. Köszönet a Tárlat csapatnak. Finomak voltak a tálak,kifogástalan a felszolgálás. Minden úgy történt .ahogy elterveztem. Köszönöm:) A meglepetés is tökéletesen működött.

Szabó Péter

A Tankcsapda volt a vendégünk!

Augusztus 19-én, vasárnap délután a Tankcsapda zenekar járt nálunk, a Mosonmagyaróvári fellépésük után, az Agárdi fellépésük előtt!

   

 

Köszöntöm önöket.

Maximálisan meg vagyunk elégedve az önök által nyújtott vendéglátói színvonallal, az ételek ízével és adagjával egyaránt.

Külön,kiemelt köszönetünket szeretnénk kifejezni a minket kiszolgáló pincér hölgyeknek.

Tisztelettel: Szoboszlai István....

AZ ALEXANDRA ÉTTEREM KALAUZ által
2011-ben tesztelt étterem!

http://etteremkalauz.alexandra.hu/tesztelt_ettermek.html

"....A Móron tapasztaltaknak szöges ellentétének bizonyult azonban a városka szélén lévő Tárlat étterem. Nem véletlen hát, hogy a három Móron töltött estéből kétszer is itt költöttük el vacsoránkat. Avagy átfogalmazva: itt költöttük pénzünket vacsorára. Amely azonban nem volt drága, tulajdonképpen teljesen elfogadható árai vannak, amelyért cserébe normális méretű éttermi adagot kapunk (bizonyos ételekből akár nagyobbat is a megszokottól), ráadásul az ételeik igen finomaknak is bizonyultak. A felszolgálás udvarias, a felszolgálóhölgy kedves, nem unottan végzi a munkáját, és még értelmes kommunikációra is képes, és hajlandó a vendégekkel.

Mind külső, mind belső térben nagy létszámú vendéget képesek fogadni, és ezek a helyek elég jó kihasználtságúaknak is tűnnek egy átlagos estén is. Maga a környezet szimpatikus, hangulatos, az étterem modern berendezésű. Az épületen kívül helyet foglalóknak azonban számolniuk kell azzal, hogy a Székesfehérvár-Győr közötti forgalmat bonyolító 81-es út az étterem mellett halad el, így időnként kicsit zajosnak bizonyul a hely.

Alapvetően tehát pozitív véleménnyel vagyok erről az étteremről, de amit azért mindenképp fel kell róni a Tárlatnak is: móri ezerjót itt sem tud fogyasztani a vendég!"

forrás...

Többféle palackos ezerjót bontunk meg –ennek a kritikának a hatására!

Nagyné Gáspár Szilvia
Üzletvezető

Kedves Tárlatétterem!

Köszönjük a vacsorát, és az ott készült kép kikerült a portálomra.
Ma két olyan levelet kaptam eddig, ahol megkérdezték, hogy az éttermi felvétel a Tárlatban készült?
Ez, szerintem egészen fantasztikus ismertséget jelent!

Gratulálok hozzá, és továbbra is maradunk az Önök vendégei!
Mostantól a fényjelenésekkel is gazdagítom az Önök erényeit!

Szeretettel: Táncos lászló
www.tancos.hu

 

 


Vissza a lap tetejére! · info@tarlatetterem.hu · Cégadatok · Oldaltérkép ·